Wallbrings

Australian Shepherds

ÖSTRA GREDA BOOM BOOM                

                        FREYA

Älskade Freya som även går under namnet Apan här hemma haha... Freya blir 1 år nu i februari och vi har spännade planer framför oss. Freya är en mycket gald och positiv hund och tycker att allt matte hittar på är skoj bara hon får vara med. (Klicka på bilden för mer info på SKK hunddta.)


Tävling Träning

Freya har ställts en hel del under sitt första år på inofficiella valputställningar och det har gått riktigt bra med fler BIR, BIM och några BIG och även en BIS 1 placering. Så det ska bli kul att komma ut officiellt i ringen under 2020. Vi håller även på med lydnad och spår inför brukset som vi ska satsa på till framtiden. Hon är sjukt godis och matglad hund som går att motivera till det mesta. Ska bli riktigt spännande att följa hennes utveckling i ja ALLT :) 


Hälsa

Freya har en HD status på A/B men på hunddata så visas alltid det "sämsta" därför står det B under HD 


Mental

Hon är en mycket framåt och nyfiken hund och jag har inte märkt av någon ljudkänslighet. Utifrån vad jag kan se i Freya just nu så tror jag att hon kommer att klara av både ett MH och ett MT till framtiden.


Övrig Info

Freya fick jag köpa på bibehållen avelsrätt så kennel Östra Greda har rätten till en valpkull på denna härliga lilla pingla.Följ oss för mer info