RONJA

Östra Greda The Black Pearl

Född: 2017-07-29

Kön:Tik

Färg: Svart trefärgad

Svans: NBT (kort svans)

Reg nr: SE45817/2017 

HD: B/B

ED:  0/1

Ögon: UA (2019)

Skott: 2

MH: Godkänd

MT: Godkänd

Exteriörbeskrivning: Godkänd

Titlar: RLD N KORAD

FULLCERTAD  


Ronja är min svarta pärla som ställer upp på allt. Hon är riktigt roliga att jobba med och tycker om att få lära sig nya saker. 


Jag har ställt ut henne en del och det har gått riktigt bra så hon är fullcertad inför det svenska championatet. Nu har vi bara bruksmeriten kvar som vi jobbar med. Förhoppningsvis har vi vår titel till 2021.


Vi håller även på med rallylydnad men mest för skoj, det är trevlig gren att tävla i. Där har vi tagit oss till F klassen och kommer förhoppningsvis ta den titeln tills slutet på året. Och sedan fokusera på mer på lydnad och ev viltspår. 


2019 gjorde hon sitt MT  och exteriörbeskrivning med trevliga resultat så hon är nu även KORAD. För mig är det en bra merit för en aussie och det är något jag hoppas på för all mina hundar. 


Under STHLMs mässan 2019 var hon med och jobbade i barnens SKK som vett och etikett hund. Där visar hon fram en mycket trevlig sida, hon är mycket social och lyhörd och trevlig mot allt och alla och tyckte även att det var mycket trevligt med så mycket uppmärksamhet. 

Our Partners